lijstenmakerij webshop

Categorieën

In de kijker

gallery-haak 18mm messing 12,5kg

gallery-haak 18mm messing 12,5kg

Lijstenmakerij artikelen

€ 0.54

Google Advies

whiteboard premium plus 45 x 60 cm€ 60.20

Klik op de foto voor orginele afmeting
whiteboard premium plus 45 x 60 cm

Model: 7510.002
Ook voor presentatiemiddelen als whiteboards kunt u bij deze webshop terecht.Naast whiteboards kunt u bij deze webshop terecht voor glassboards in meerdere kleuren en prikborden (textile boards).Er zijn verschillende manieren om een whiteboard aan de wand te bevestigen.
Een whiteboard ophangen met behulp van de Whiteboardset biedt de mogelijkheid het whiteboard horizontaal en verticaal te herpositioneren.
Het Artiteq Whiteboardset is ontwikkeld om whiteboards eenvoudig aan de wand op te hangen en biedt flexibiliteit doordat het in combinatie met onze ophangrails wordt gebruikt.
De klemmen zorgen voor een stabiele plaatsing van het whiteboard tegen de muur.
Door de combinatie van de Whiteboardset met de ophangrail, is het zeer eenvoudig om het whiteboard precies op de gewenste plek te plaatsen.U kunt ook gebruik maken van de Whiteboardsupport.
Dit is een wandsteun die ervoor zorgt dat het whiteboard flexibel de ruimte in gedraaid kan worden.
Deze steun is speciaal ontwikkeld om de mogelijkheid te bieden een whiteboard tot 90 graden uit te klappen vanaf de wand.
Het whiteboard kan plat tegen de wand opgeborgen worden, ideaal voor kleine kantoren of lokalen waar de ruimte beperkt is.Ook geschreven als whiteboard white bord white board email board email bord beschrijfbaar bord board


Prijs: € 60.20

Aangeboden door: Lijstenmakerij artikelen

« Naar overzichtspagina  |  Naar de aanbieder »